Order form

Our reviews

  • 4 star review  Nak try y ni pulak.dulu penah minum susu kambing tapi brand lain bau xmenyenangkan..skrg nak try y ni pulak

    thumb Suria Othman
    2/09/2015

    5 star review  jom sama2 kita amalkn..lazz susu kmbing mmang cdap..xhamis lngsung..alhmdulillah..skrng msuk kotak ke3 dh..yg nk ikhtiar hamil..blih la cuba lazz susu kmbing nie..in sya allah..

    thumb Ieyna Nasharieyna
    8/11/2016

    5 star review  Minuman utk seisi kluarga...Terbaikk...

    thumb Ryda Hitomi
    3/02/2015

    5 star review  Ade sapa2 boleh bgth sy cara penyediannya ?? Brpe scoop susu kene letak?? & campur gula @ tak ??

    thumb Tengku Fazeera
    3/17/2018
  • 5 star review  Boleh ke sy amik susu kambing lazz ni dengan jamu bidan kampung??

    thumb Munirah Mokhtar
    2/10/2017

    4 star review  Lama saya tggu sample lazz susu kambing. Finally sampai jugak. Yeeeahh tq lazz susu kambing

    thumb Farah Ainna Binti Rosli
    5/24/2016

    5 star review  Suka, Suka, Suka... Suka minum susu kambing Lazz Cafe... Hari Jumaat pos ke Lazz Ain Marketing, hari ni susu dah sampai...(Redeem Lazz Cafe) Cepat service dari Lazz...Anak2 suka minum Lazz Kurma... Selera makan bertambah... Poo2 pon ok.... xde masalah.... Love Lazz Susu Kambing....

    thumb Nora Ain Matd
    12/06/2016

    5 star review  Alhamdulillah.anak smkin aktif dan smgt dgn susu lazz ni.pd mulanya bimbang tkut anak x mnum.tp akhirnya prmulaan yg sgt hebat..

    thumb Nfz Mah
    4/06/2016
  • 5 star review  Lazz Susu Kambing ada di Makkah SuperMarket Lot 10 jalan mamanda 5 of jalan Ampang 68000 Ampang Di belakang Ampang point

    thumb Yemeni Pharmacist
    4/07/2016

    5 star review  Love lazzcafe!! ��

    thumb Nor Fazila
    7/20/2018

    5 star review  Alhamdulillah..baby sy umur sebulan serasi dgn susu ni..senang nak sendawa..dan cepat kenyang walaupun sukatan cair sikit dari susu lembu

    thumb Firdaus Omar
    12/15/2015

    2 star review  I try refute I I 'f

    thumb Kak Min Abd Wahab
    7/13/2016
  • 5 star review  Alhamdulillah..sy seisi keluarga minum Lazz susu kambing...sedap dn lazat....

    thumb Qaseh Imran
    3/30/2018

    5 star review  Saya baru cuba dan mmg sedap even agak tawar sikit...xde bau hamis, kalau nak manis sikit boleh letak madu....sy prefer pure susu.kambing x campur ape2 pun sedap..harga pun berbaloi, lepas nie boleh terus consume Lazz susu kambing.....

    thumb Nurul Aziana Fazira
    4/03/2016

    5 star review  Alhamdulillah...syukur sgt ada susu kambing lazz..saya mmpunyai baby prem24 week..dan saya mmpunyai kekurangan susu badan..sejak anak saya minum susu kambing lazz ni ..keaadan nya lebih baik dari sebelum ni...Saya yakin sgt dgn susu kambing lazz...sampai mmg dah x pndg susu lain..Terima kasih lazz...

    thumb Zihan Tajudin
    3/06/2016

    4 star review  Saya mengandung 3bulan dan ada kencing manis....saya baru jer minum susu lazz kambing asli ni,untuk turunkan kencing manis harap2 saya berjaya..saya xnak cucuk insulin waktu mengandung...

    thumb Azurahayati Ciqera
    10/21/2016

Follow our instagram

Petanda Anak Terlebih ‘Dos’ Susu Kambing😂
Berdasarkan Feedback dari Pengguna Susu Lazz sendiri : .
.
✔️Kulit anak sangat gebu, cerah dan Tidak Sensetif. Kalau digigit nyamuk, kejap saja dah hilang parutnya. .
.
✔️ Imunisasinya kuat. Pengguna maklumkan kalau anak terkena selsema atau banyak lendir, lepas minum lendir terus keluar melalui najis dan muntah lendir. .
.
✔️ Sel Otak berhubung dengan Sel Mulut sekali😂 cakap banyak mengalahkan orang tua. Suka bagi hujah nak mainan baru dan kenakan orang.. 🤦🏼‍♀️
.
.
✔️ Suka Buang Angin dan Lawas Membuang...sampai Kita pun senang hati tengok anak takde lagi Masalah sembelit. .
.
Jujurnya Admin sangat Kagum tau pada parent yang buat keputusan beri Susu Kambing kepada Anak.
.
.
Ramai yang tampil mencari Lazz kerana mahu ajar anak minum Susu Kambing dari Kecil.. kerana mereka yakin Susu Kambing sangat banyak Khasiat nya.. dan sangat mudah diserap Khasiatnya ... .
Yang paling sweet, bila anak tak habis, mak ayah pun minum sekali. Kongsi sama-sama seisi keluarga😍
.
.
Kelebihan Susu Lazz ialah; 
ia adalah Susu Kambing Segar yang diserbukkan, mengekalkan khasiat Semulajadi ‘Orgamilk’ dengan Rasa yang sedap. Hanya menggunakan Bahan Non-GMO untuk keselamatan Pengguna jangkamasa panjang. 
Takde campuran Susu Skim/ Soya/ dan Lembu. Main Component 100% whole goat milk. 😃 Siap dapat Pengiktirafan Susu Tambahan terbaik dari Readers Choice 😍
.
.
Seisi Keluarga Boleh Minum tau😘

Kalau Susu Dah Habis, Jom Cuba Servis Delivery ke Rumah 1 Malaysia.. #lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzsusukambingkurma #lazzsusukambingasli #lazzcafe #lazzchoco #lazzkonsultan #lazzdelivery #fuhadakelazz
Petanda Anak Terlebih ‘Dos’ Susu Kambing😂 Berdasarkan Feedback dari Pengguna Susu Lazz sendiri : . . ✔️Kulit anak sangat gebu, cerah dan Tidak Sensetif. Kalau digigit nyamuk, kejap saja dah hilang parutnya. . . ✔️ Imunisasinya kuat. Pengguna maklumkan kalau anak terkena selsema atau banyak lendir, lepas minum lendir terus keluar melalui najis dan muntah lendir. . . ✔️ Sel Otak berhubung dengan Sel Mulut sekali😂 cakap banyak mengalahkan orang tua. Suka bagi hujah nak mainan baru dan kenakan orang.. 🤦🏼‍♀️ . . ✔️ Suka Buang Angin dan Lawas Membuang...sampai Kita pun senang hati tengok anak takde lagi Masalah sembelit. . . Jujurnya Admin sangat Kagum tau pada parent yang buat keputusan beri Susu Kambing kepada Anak. . . Ramai yang tampil mencari Lazz kerana mahu ajar anak minum Susu Kambing dari Kecil.. kerana mereka yakin Susu Kambing sangat banyak Khasiat nya.. dan sangat mudah diserap Khasiatnya ... . Yang paling sweet, bila anak tak habis, mak ayah pun minum sekali. Kongsi sama-sama seisi keluarga😍 . . Kelebihan Susu Lazz ialah; ia adalah Susu Kambing Segar yang diserbukkan, mengekalkan khasiat Semulajadi ‘Orgamilk’ dengan Rasa yang sedap. Hanya menggunakan Bahan Non-GMO untuk keselamatan Pengguna jangkamasa panjang. Takde campuran Susu Skim/ Soya/ dan Lembu. Main Component 100% whole goat milk. 😃 Siap dapat Pengiktirafan Susu Tambahan terbaik dari Readers Choice 😍 . . Seisi Keluarga Boleh Minum tau😘 Kalau Susu Dah Habis, Jom Cuba Servis Delivery ke Rumah 1 Malaysia.. #lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzsusukambingkurma #lazzsusukambingasli #lazzcafe #lazzchoco #lazzkonsultan #lazzdelivery #fuhadakelazz
Bila kita kasihankan isteri, ALLAH beri kita rezeki.
.
.
Rupanya… bila kita sebagai suami ambil berat tentang isteri kita.. dia rasa terlalu bahagia & terus mendoakan kita…. .
.
Allahurabbi…
Rupanya inilah yang isteri saya lalui selama ini..
Maafkan abang sayang…
.
.
Kasihanilah isteriku Ya ALLAH…
Setiap hari isteriku mengadu sakit pinggang, pedih ulu hati, lemah seluruh badan demi melahirkan zuriat buatku… .
.
Rupanya seorang isteri ini sangat dahagakan sayang & cinta dari suami…
Bila peluk isteri, dia rasa terlalu bahagia…
Dia menangis & terharu…
.
.
Rupanya bila kita sebagai suami ambil berat tentangnya, dia menjadi terlalu happy,
Sejak minggu lalu, 
Saya bancuh susu kambing Lazz buat isteri, 
Saya mohon pada ALLAH agar beri kesihatan yang baik selepas minum minuman kegemaran Rasulullah ini…. .
.
Saya mohon lagi pada ALLAH agar beri kebahagiaan buat saya & isteri…
.
.
ALLAHUAKHBAR.. Isteri saya menangis sebab terlalu terharu…
Dia bersyukur dan semakin rindu…
Dia peluk & cium saya bertalu talu….
.
.
Terima Kasih ALLAH… 
Atas anugerah ini..
.
.
Bayangkan… 
Bila kita belikan minuman berkhasiat susu Lazz ini buat isteri & bancuhnya pun ia sudah cukup buat isteri kita rasa terlalu bahagia…
.
.
Itulah isteri kita…
ALLAH cipta hati & nalurinya yang terlalu rapuh..
Namun dialah anugerah terindah yang sentiasa mendoakan suaminya…
.
.
Terima kasih ALLAH.. Terima kasih isteri abang
.
#lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzsusukambingkurma #lazzsusukambingasli #lazzcafe #lazzchoco #lazzkonsultan #lazzdelivery #fuhadakelazz
Bila kita kasihankan isteri, ALLAH beri kita rezeki. . . Rupanya… bila kita sebagai suami ambil berat tentang isteri kita.. dia rasa terlalu bahagia & terus mendoakan kita…. . . Allahurabbi… Rupanya inilah yang isteri saya lalui selama ini.. Maafkan abang sayang… . . Kasihanilah isteriku Ya ALLAH… Setiap hari isteriku mengadu sakit pinggang, pedih ulu hati, lemah seluruh badan demi melahirkan zuriat buatku… . . Rupanya seorang isteri ini sangat dahagakan sayang & cinta dari suami… Bila peluk isteri, dia rasa terlalu bahagia… Dia menangis & terharu… . . Rupanya bila kita sebagai suami ambil berat tentangnya, dia menjadi terlalu happy, Sejak minggu lalu, Saya bancuh susu kambing Lazz buat isteri, Saya mohon pada ALLAH agar beri kesihatan yang baik selepas minum minuman kegemaran Rasulullah ini…. . . Saya mohon lagi pada ALLAH agar beri kebahagiaan buat saya & isteri… . . ALLAHUAKHBAR.. Isteri saya menangis sebab terlalu terharu… Dia bersyukur dan semakin rindu… Dia peluk & cium saya bertalu talu…. . . Terima Kasih ALLAH… Atas anugerah ini.. . . Bayangkan… Bila kita belikan minuman berkhasiat susu Lazz ini buat isteri & bancuhnya pun ia sudah cukup buat isteri kita rasa terlalu bahagia… . . Itulah isteri kita… ALLAH cipta hati & nalurinya yang terlalu rapuh.. Namun dialah anugerah terindah yang sentiasa mendoakan suaminya… . . Terima kasih ALLAH.. Terima kasih isteri abang . #lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzsusukambingkurma #lazzsusukambingasli #lazzcafe #lazzchoco #lazzkonsultan #lazzdelivery #fuhadakelazz
Tahu tak apa punca kemandulan lelaki? 
1/3 daripada kes-kes kesukaran hamil dan ketidaksuburan adalah disebabkan oleh masalah pembiakan lelaki. Berpunca dari ketidakseimbangan hormon dan ubat-ubatan tertentu yang boleh menyebabkan  jangkitan dan kecacatan kromosom, faktor alam sekitar dan gaya hidup hari ini juga sangat mempengaruhi.

1) MEROKOK. Merokok boleh menjejaskan kemandulan lelaki. Terdapat lebih daripada 4,000 toksin dalam asap tembakau, yang bergabung untuk membahayakan kesuburan lelaki. 👉🏼Jika anda seorang perokok, ketahuilah  semen berkualiti rendah, mengurangkan fungsi sperma, sistem hormon pembiakan yang berfungsi tidak berfungsi dengan sebaiknya, kematangan sperma yang rosak dan kesan sampingan yang lain. 👉🏼Perokok tegar mungkin mengalami lebih banyak kesan negatif dalam kesuburan mereka berbanding perokok biasa.

2) STRESS. Kita memang tahu tekanan yang kronik berbahaya kepada kesihatan. Mungkin ada yang masih belum tahu bahawa ia juga memainkan peranan dalam kesuburan lelaki. 👉🏼Lelaki yang mudah stress cenderung mempunyai kepekatan sperma yang lebih rendah semasa ejakulasi dan mengurangkan kualiti sperma, yang menjadikannya lebih sukar bagi sperma untuk menyuburkan telur.
.
.
3- OBESITI. Obesiti menjejaskan keupayaan sperma untuk menyuburkan telur. Ini mungkin disebabkan oleh kualiti air mani yang rosak. 👉🏼Obesiti datang dengan masalah kesihatan lain juga, samaada kepada lelaki atau wanita yang boleh menjejaskan kemandulan, seperti perubahan hormon dan disfungsi seksual.
.
.

Langkah2 yang perlu diambil :- .
.
1- amalkan gaya hidup sihat seperti bersenam, elakkan persekitaran yang kotor.
.
.
2- elakkan merokok. jauhi dadah, alkohol, .
.
3- mengambil makanan yang sihat dan berkhasiat. Banyakkan pengambilan makanan dari sumber asli dan organik.

#lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzsusukambingkurma #lazzsusukambingasli #lazzcafe #lazzchoco #lazzkonsultan #lazzdelivery #fuhadakelazz
Tahu tak apa punca kemandulan lelaki? 1/3 daripada kes-kes kesukaran hamil dan ketidaksuburan adalah disebabkan oleh masalah pembiakan lelaki. Berpunca dari ketidakseimbangan hormon dan ubat-ubatan tertentu yang boleh menyebabkan jangkitan dan kecacatan kromosom, faktor alam sekitar dan gaya hidup hari ini juga sangat mempengaruhi. 1) MEROKOK. Merokok boleh menjejaskan kemandulan lelaki. Terdapat lebih daripada 4,000 toksin dalam asap tembakau, yang bergabung untuk membahayakan kesuburan lelaki. 👉🏼Jika anda seorang perokok, ketahuilah semen berkualiti rendah, mengurangkan fungsi sperma, sistem hormon pembiakan yang berfungsi tidak berfungsi dengan sebaiknya, kematangan sperma yang rosak dan kesan sampingan yang lain. 👉🏼Perokok tegar mungkin mengalami lebih banyak kesan negatif dalam kesuburan mereka berbanding perokok biasa. 2) STRESS. Kita memang tahu tekanan yang kronik berbahaya kepada kesihatan. Mungkin ada yang masih belum tahu bahawa ia juga memainkan peranan dalam kesuburan lelaki. 👉🏼Lelaki yang mudah stress cenderung mempunyai kepekatan sperma yang lebih rendah semasa ejakulasi dan mengurangkan kualiti sperma, yang menjadikannya lebih sukar bagi sperma untuk menyuburkan telur. . . 3- OBESITI. Obesiti menjejaskan keupayaan sperma untuk menyuburkan telur. Ini mungkin disebabkan oleh kualiti air mani yang rosak. 👉🏼Obesiti datang dengan masalah kesihatan lain juga, samaada kepada lelaki atau wanita yang boleh menjejaskan kemandulan, seperti perubahan hormon dan disfungsi seksual. . . Langkah2 yang perlu diambil :- . . 1- amalkan gaya hidup sihat seperti bersenam, elakkan persekitaran yang kotor. . . 2- elakkan merokok. jauhi dadah, alkohol, . . 3- mengambil makanan yang sihat dan berkhasiat. Banyakkan pengambilan makanan dari sumber asli dan organik. #lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzsusukambingkurma #lazzsusukambingasli #lazzcafe #lazzchoco #lazzkonsultan #lazzdelivery #fuhadakelazz