Order form

Our reviews

  • 5 star review  saya baru mencuba susu lazz dan ikhtiar untuk hamil..doakan saya semoga berjaya hamil dengan susu lazz..insyaallah dipermudahkan...

    thumb Puteri Nabila Idayu
    7/24/2016

    5 star review  sy org yg xminum n suka susu. Bila pregnant risau jika kurang kalsium. Lazz susu pertama sy pilih sbb xberbau wlupun wrna putih. dah 10 bulan ambil Lazz Kurma. Syukur, baby sihat & kulit bersih . minum lazz dgn Yakin, Allah beri kebaikkan.

    thumb Azman Izyan Liyana
    12/03/2017

    4 star review  anak saya sgt suka minum susu skrg ni berbanding sebelum ni..mcmane nk jd agen ye

    thumb Asfa Hani Mazlan
    3/06/2016

    5 star review  Saya sudah cuba.. bulan puasa ni mmg tak rasa lapar. Alhamdulillah. Tak manis sesuai dgn sy yg ade diabetes ni.

    thumb Haida Eyda
    5/23/2018
  • 5 star review  Alhamdulillah...syukur sgt ada susu kambing lazz..saya mmpunyai baby prem24 week..dan saya mmpunyai kekurangan susu badan..sejak anak saya minum susu kambing lazz ni ..keaadan nya lebih baik dari sebelum ni...Saya yakin sgt dgn susu kambing lazz...sampai mmg dah x pndg susu lain..Terima kasih lazz...

    thumb Zihan Tajudin
    3/06/2016

    5 star review  Susu lazz cafe boleh minum x utk org dlm pantang?

    thumb Arifah Omar
    5/29/2018

    5 star review  Saya sukan nye...bila gastrik dan masalah pembuangan yang tidak lawas dah tiada lagi.

    thumb Rohasliza Padir
    11/05/2015

    5 star review  Love the original flavor <3 add with spoonful honey so yummy

    thumb Nor Syuhada Nor'din
    4/09/2018
  • 1 star review  Alhamdulillah, Baru seminggu anak saya yg berusia 2 tahun minum SUSU LAZZ, dia dah tak sembelit.. Kalau sebelum ni setiap kali nak buang air besar dia akan menangis, berpeluh kerana meneran.... Sampaikan kadang2 terpaksa masukkan air sabun, sebab tak berani nak bagi dia meneran lama cuz dia dah ada tanda buasir.... Cuma sedikit kerumitan, boleh ke bagi anak yg berumur 2 tahun, menyusu 6-7 kali sehari... Cuz dlm kotak tu tertulis 2 hidangan je sehari...

    thumb Mohammed Yussop Hasan
    3/04/2016

    5 star review  Alhamdulillah.. Batuk berkahak anak saya smakin kurang.. Bert bdn kn da bertmbah.. Yg pling pnting, anak saya da kmbli nk mnum susu sampai habis..

    thumb Nur Dilla
    9/15/2016

    5 star review  Terbaek.....tiap2 minggu bli....x cukup...sedap plop tue...bby ok..abg bb pon ok x dak dah kahak yg dok bebunyi..glurp3..dh rekomen pon kt suma ahli kuaga n kwan2 kt opis neee.....x rugi bli...

    thumb Emmizal Bilalniffah
    4/22/2015

    5 star review  Baby Prem sy,1st time minum... kejap je habis.. 4oz Mmg beza sgt2 dh susu sblum2 ni, tido pun senang..xpyh nk tepuk2 bagai.. harus ulang beli & baloi2 πŸ˜‰

    thumb Amie Dz
    9/04/2015
  • 5 star review  alhmdulilah.. puas hati dgn susu kambing lazz.. bayi saya lps lahir smpai umur 3 bulan tiap2 mlm tido berkahak.. x tau nak buat mcm mne.. try bagi lazz.. terus kluar kahak2 nya melalui najis.. alhmdulilah. skrg baby saya dh masuk 9 bulan still lagi dgn lazz.. x pnh kembung perut.. antibody pn kuat.. mkin aktif.. terima kasih lazz..

    thumb Karina Bizz
    3/29/2016

    5 star review  Alhamdulillah..sy seisi keluarga minum Lazz susu kambing...sedap dn lazat....

    thumb Qaseh Imran
    3/30/2018

    5 star review  enak di minum untuk semua

    thumb Mohd Shukor Shafie
    12/16/2016

    5 star review  Susu pertama yang menjadi pilihan saya untuk diamalkan setiap hariοΏ½

    thumb Marubeni Ramadan
    4/30/2018

Follow our instagram

PETUA CEGAH CYST SECARA NATURAL

Cyst ni sebenarnya normal. tapi bila saiznya besar, ia jadi tak normal. berikut tanda-tanda yang anda akan rasa jika cyst anda membesar :

1) rasa sakit je kat pinggang tu..tak tahu sebab apa. Tapi lebih sakit selepas bersama.
2) Period Pelik : Datang kejap dan sikit-sikit, atau jarang datang
3) Terasa bengkak di sebelah kiri atau kanan perut
4) Bila buang air kecil rasa macam sakit dan ada tekanan 
5) Susah nak hamil. 
Secara Alaminya, ada tips untuk bantu kecilkan cyst.. Admin belajar dari seorang Doctor Pakar, memberitahu agar pesakit cyst perlu banyakkan ambil pemakanan :

1) Bersifat Alkali. - Contohnya seperti Lemon, Cuka Epal, Sayuran Hijau dan Susu Kambing.

2) Kunyit - di Malaysia banyak sangat kunyit. senang dapat. hehe. tapi kalau di barat. femes kunyit ni untuk bantu kecutkan cyst. Jimat lagi murah kan.. ada lagi tips yang kami belajar.

1) Jauhi makanan berasaskan soya kecuali yang fermented seperti tempeh dan tauhu. Soya sebenarnya makanan yang merangsang hormon estrogen. Hormon estrogen berlebihan ni adalah antara punca cyst anda membesar. jadi elakkan / minimum kan dulu

2) Minimumkan/elakkan ambilan makanan bergula dan segera.

2) ada sesetengah doktor yang akan bagi anda pil hormon progesterone, kerana hormon itu yang akan bantu juga kecilkan cyst. apapun jangan pandai-pandai beli ya.. periksa dulu dengan doktor. 
Jadi Harini admin akan kongsi Resepi Best untuk anda yang ada cyst.. Caranya, Bancuh Segelas Lazz Asli 3 Scoop (150ml) dengan air panas tak mendidih ya. kemudian hiris kunyit halus-halus dan campurkan ke dalam susu. Jika ada madu original, boleh letakkan sekali ke dalam susu.. amalkan setiap pagi ketika sarapan. 
sebaiknya pilihlah sarapan yang sihat dan rendah gula ya. nak cepat kenyang makan aje roti wholemeal dengan telur. sedap pun sedap.

Semoga tips ni membantu !

#lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzsusukambingasli
PETUA CEGAH CYST SECARA NATURAL Cyst ni sebenarnya normal. tapi bila saiznya besar, ia jadi tak normal. berikut tanda-tanda yang anda akan rasa jika cyst anda membesar : 1) rasa sakit je kat pinggang tu..tak tahu sebab apa. Tapi lebih sakit selepas bersama. 2) Period Pelik : Datang kejap dan sikit-sikit, atau jarang datang 3) Terasa bengkak di sebelah kiri atau kanan perut 4) Bila buang air kecil rasa macam sakit dan ada tekanan 5) Susah nak hamil. Secara Alaminya, ada tips untuk bantu kecilkan cyst.. Admin belajar dari seorang Doctor Pakar, memberitahu agar pesakit cyst perlu banyakkan ambil pemakanan : 1) Bersifat Alkali. - Contohnya seperti Lemon, Cuka Epal, Sayuran Hijau dan Susu Kambing. 2) Kunyit - di Malaysia banyak sangat kunyit. senang dapat. hehe. tapi kalau di barat. femes kunyit ni untuk bantu kecutkan cyst. Jimat lagi murah kan.. ada lagi tips yang kami belajar. 1) Jauhi makanan berasaskan soya kecuali yang fermented seperti tempeh dan tauhu. Soya sebenarnya makanan yang merangsang hormon estrogen. Hormon estrogen berlebihan ni adalah antara punca cyst anda membesar. jadi elakkan / minimum kan dulu 2) Minimumkan/elakkan ambilan makanan bergula dan segera. 2) ada sesetengah doktor yang akan bagi anda pil hormon progesterone, kerana hormon itu yang akan bantu juga kecilkan cyst. apapun jangan pandai-pandai beli ya.. periksa dulu dengan doktor. Jadi Harini admin akan kongsi Resepi Best untuk anda yang ada cyst.. Caranya, Bancuh Segelas Lazz Asli 3 Scoop (150ml) dengan air panas tak mendidih ya. kemudian hiris kunyit halus-halus dan campurkan ke dalam susu. Jika ada madu original, boleh letakkan sekali ke dalam susu.. amalkan setiap pagi ketika sarapan. sebaiknya pilihlah sarapan yang sihat dan rendah gula ya. nak cepat kenyang makan aje roti wholemeal dengan telur. sedap pun sedap. Semoga tips ni membantu ! #lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzsusukambingasli